Wie is Anton?

Ik ben een open, enthousiaste, creatieve en positief ingestelde persoon die het heerlijk vindt om in de natuur te zijn, mooie dingen te maken en met ander mensen waardevolle momenten te creëren. Ik houd ervan om te inspireren, uit te dagen, te experimenteren en het leven ten volle te nemen. 

Ik ben de oudste zoon van 4 kinderen, vader van drie dochters, leermeester houten scheepsbouw, NLP-coach, trainer en ik ben Bushcrafter. 

Mijn vader was zeilinstructeur en hij hield van de natuur, in de weekenden gingen we vaak naar de bossen, het strand en ook wel eens zeilen. Hij was onderwijzer en gaf het vak handenarbeid. Op vakantie gingen we altijd kamperen. Mijn liefde voor de natuur en voor handvaardigheid zijn me met de paplepel ingegoten. Mijn moeder is een liefdevol, open, creatief en positief ingesteld mens, haar motto (net als dat van haar moeder) is ‘onderzoekt alles en behoud het goede’.

Ik ben grafisch opgeleid, maar ik koos er in 1988 voor om te werken in de buitenlucht. Ik heb gewerkt aan prehistorische en historische reconstructie’s van houten huizen en schepen en begeleide daar altijd mensen die in opleiding waren, een reintegratie-traject volgden, werkervaring opdeden of op een andere manier zichzelf aan het ontwikkelen waren. Sinds 2007 gebruik ik daar NLP,  oplosingsgericht werk en systemisch werk bij.

Mijn uitgangspunt is dat elk mens goed is zoals hij is… en…. dat je altijd bewust kunt kiezen om het anders te doen. 

×