de vuurboog anton van den heuvel
culinaire editie

Winter Wood Camp

In dit ‘Winter Wood Camp’ maak je een houten eetbak of Kuksa en een eetlepel. Op die manier heb je in een lang weekend een compleet houten eetsetje. We zijn in het bos bij een vuur en werken met handgereedschappen zoals mes, bijl, spanzaag, lepelmes, guts, houten hamer en beitel. 

En op zaterdag wordt het culinair!  Onze buitenkoks Lauwerens en Willem zijn er dan weer en dan wordt het helemaal een feestje. Zij gaan vol kookpassie een top maaltijd voor ons  maken,  dat is elke keer weer iets bijzonders dus laat je verrassen door deze kook-goochelaars!

De leeftijd is vanaf 16 jaar (jonger kan alleen in overleg) en het is belangrijk dat je een handig bent. 

Op de eerste dag  gaan we aan de slag met een eetbak/kuksa en werken we op een eenvoudige werkbank. Je werkt dan met een bijl, een guts en een houten hamer. Er zijn genoeg voorbeelden aanwezig om je te inspireren zodat je kunt bepalen wat je wilt gaan uithakken. Anton zal je begeleiden bij het proces.

Op de tweede dag werk je je houten schaaltje af en starten we met het maken van je lepel. Ook hier zijn genoeg voorbeelden en malletjes ter inspiratie.

Op de derde dag werk je je lepel af en mocht er nog tijd over zijn dan zou je nog versiering kunnen aanbrengen. Ook hier zijn diverse voorbeelden en mogelijkheden voor.

Data & Locatie

17, 18 en 19 maart: Zeewolde

Kosten

€ 325,-

De prijs is inclusief

  • gereedschappen en instructies
  • koffie, thee en een versnapering.
  • avondeten op vrijdag en 
  • verzorgde luxe maaltijd op zaterdag. 
  • slaapplaats in het bos/veld (met eigen middelen)

De prijs is exclusief

ontbijt en lunches

Het maximaal aantal deelnemers is 10

Leeftijd

16 jaar 

Instructeur

Anton van den Heuvel

Duur Cursus

vrijdag 10:00 t/m zondag 15:00 uur

Houd mij op de hoogte

NTI NLP Gilde Professionals

 © Anton van den Heuvel 2022