de vuurboog anton van den heuvel

MOUNTAINMEN

Mountainmen 2024 Ierland

nieuwe datum volgt

Sta jij op een punt in je leven dat er iets fundamenteels moet veranderen om weer plezier en voldoening te ervaren? Een besef dat het de komende jaren anders moet, dan de afgelopen 20 jaar? Dan is het tijd om nu weer de regie over je leven te nemen. ‘Mountainmen’ is een inspirerend en verdiepend mannenprogramma in het glooiende oerlandschap van Ierland. Een bewustwordingsreis waarin je jouw mentale, emotionele, spirituele en fysieke grenzen verkent, jouw persoonlijke passies en verlangens ontdekt en waarbij je jezelf verbindt met jouw eigen ‘natuur’.  Je wordt uitgedaagd, aan het denken gezet, raakt geïnspireerd en keert met een concreet plan weer terug naar Nederland.

Ben je regelmatig ongemotiveerd? …. Ga je met tegenzin naar je werk ? …. Kijk je altijd uit naar het weekend …. Of sta je misschien zelfs met tegenzin in het leven? Dan kan het confronterend zijn om een blik op je huidige leven te werpen……. Te erkennen dat je niet meer zo energiek en gelukkig bent als jaren geleden… 

En onthoudt: als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt.
Ja, lees die zin nog maar eens ;-). En nee, je hoeft niet meteen het roer om te gooien. Maar realiseer je wél dat je maar één keer leeft……Dat je die tijd maar één keer kunt uitgeven………

En dat jij de keuze hebt, om er dan ook echt iets gaafs van te maken.

Als je het lef hebt om met ‘Mountainmen’ de eerste stap te zetten, ga jij in de schitterende Ierse natuur jouw eigen waarheid vinden.

Mountainmen

in ‘Mountainmen’ ga je, samen met een groep mannen, op een berg tussen Gort en Tulla op ontdekkingsreis. Je bent buiten in de natuur, vaak rond een vuur, slaapt in de natuur, doet aan bushcraft en kookt met de groep op open vuur. 

Je leeft zonder tijd, telefoon en internet, waardoor je je natuurlijke rust en ritme terug zult vinden. Je daagt je eigen grenzen uit en ontdekt waar jij écht energie van krijgt. We doen leuke en stoere dingen en …………….. er is ook ruimte voor je kwetsbare kant. Want daar ligt de kracht om verder te komen. 

Het programma bestaat uit een theoretisch deel en een praktisch deel, waarbij de thema’s passies en grenzen de rode draad vormen. Door de kracht van je lichaam en geest te combineren met de innerlijke rust, die je dankzij de natuur ervaart, zul jij de (vaak verrassende) antwoorden in jezelf vinden. Je gaat naar huis met nieuwe energie en een goed plan, waardoor je keuzes kunt maken waar jij gelukkig van wordt.

Ben je klaar om de regie over je leven te nemen?  Meld je dan nu aan

Het is tijd om weer de ontdekkingsreiziger van je eigen leven te worden.

Een man voelt zich namelijk niet voldaan als hij zijn grenzen niet regelmatig uitdaagt…….en ook niet als hij niet doet wat hij echt  belangrijk vindt. 

Stoer en inspirerend

‘Mountainmen 2023′ speelt zich af op een berg aan de westkust tussen Gort en Tulla. We slapen in de natuur en zijn voornamelijk in het veld, bossen of bergen, eten biologisch, niet vegetarisch (maar is natuurlijk wel mogelijk), koken deels zelf als groep, bevinden ons vaak rond een vuur en halen water uit de bron. We leven die week zonder tijd, telefoons en internet en gaan terug naar de natuurlijke kern van ons bestaan. 

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat elke dag uit een ochtend ritueel, een theoretische deel en een praktische deel, waarbij de thema’s ‘passies’ en ‘grenzen’ een rode draad vormen. We zullen dingen doen waar je blij van wordt, waardoor je uitgedaagd wordt, waardoor je aan het denken gezet wordt, en waardoor je geïnspireerd raakt. Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten, uit te dagen en getransformeerd weer terug te gaan?

Wanneer?

 • Vóór we naar Ierland gaan komen we bij elkaar op de kennismakingsavond op 17 juli (17:00 t/m 21:30 uur). We zitten dan rond een vuur en koken samen een maaltijd. Je maakt dan een start met het programma. (lokatie Lelystad)
 • In Ierland vervolg je het programma op 3 september, de aankomstdag. Het  programma loopt tot zaterdagochtend 9 september, de vertrekdag terug naar Nederland.  Reken beide dagen geheel als reisdag.
 • Van 6 oktober (17:00 uur) tot 7 oktober (15:00 uur) hebben we een terugkomdag zodat ieder zijn ervaringen kan delen. Hier doen we een ook een mooie afronding van het programma. (lokatie Lelystad)

Wat zit er allemaal in het programma?

 • Verbinding op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
 • De passietest: terug naar de kern waar jij energie van krijgt en hoe ga je dat neerzetten als je thuis bent.
 • Leer begrijpen hoe jij je prikkels verwerkt.
 • Sharing circles met talking-stick, the circle way. Luisteren zonder oordeel.
 • Voedselbereiding op open vuur.
 • Een zweethut ceremonie
 • Leer je hart, hoofd en buikbrein in balans te gebruiken.
 • Mannelijke en vrouwelijke energie.
 • Koude-training en een ijsbad. Geef je immuunsysteem een boost en leer beter omgaan met stress en grenzen.
 • Leer vuur maken met een vuurstaal, een vuurslag en/of de vuurboog
 • Dagelijkse ochtend meditatie
 • Een klei bad
 • Barefoot, verbind je met de aarde.
 • Slapen in het bos.
 • Een hike in natuurgebied ‘’the Burren” met een speciale opdracht.
 • en meer……

De reis is inclusief de kennismakings-avond op  17 juli én de terugkomdagen 6 en 7 oktober. 

De reis is inclusief transfer van Dublin naar de lokatie en terug. 

De reis is exclusief het vliegticket Amsterdam-Dublin en terug. Je krijgt een advies over de vlucht.3 september

 

Ben jij klaar om de regie te nemen? Meld je dan nu aan!

Of wil je eerst meer weten? Kom dan naar één van de proefochtenden en laat je verrassen. Of bel me persoonlijk 06 14 75 25 10

Maximaal 8 deelnemers

beschikbaar
1
Mountainmen 1
Mountainmen
Mountainmen
Mountainmen 5
Mountainmen 3
Mountainmen
Mountainmen 2
Mountainmen 4

Houd mij op de hoogte

NTI NLP Gilde Professionals

 © Anton van den Heuvel 2022

×