fbpx

LET OP: de data van Mountainmen zijn verplaatst vanwege de Coronasituatie

Mountainmen 2021 Ierland, zondag 23 mei t/m zaterdag 29 mei 2021

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling een boost geven?

Wil jij meer energie, duidelijkheid, regie, positiviteit, plezier en veerkracht in je leven?  Hoe leuk is het dan om je, in een veilige maar uitdagende setting in de natuur, vaak rond een vuur, je met andere mannen te verbinden, te koken en te bushcraften?

Dan is ‘Mountainmen’ iets voor jou.  ‘Mountainmen’ is een programma bedoeld voor mannen die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en zelf-leiderschap met als doel een nog succesvoller en plezieriger leven te leiden. Waar word jij echt blij en gelukkig van? Wat vind jij echt belangrijk?…. en wat is jou doel hier op deze wereld?

Vraag jij je als man wel eens af of je de komende 20 jaar hetzelfde wilt blijven doen als de afgelopen 20 jaar?

‘Mountainmen’ daagt je uit om samen met andere mannen een inspirerende en verrijkende  ervaring te hebben om een beter zicht te krijgen op jezelf zodat je voor jezelf (en de rest van wereld) een prettiger mens word, omdat je doet waar je voor gekomen bent,…….

….en dat op een van de  prachtigste én een van de ruigste plekken van Ierland.

Laat je uitdagen, je mentale en fysieke grenzen te verkennen, je passie te hervinden en met dat zelfinzicht én met meer energie terug te keren dan je wegging.

Stoer en inspirerend

‘Mountainmen 2021′ speelt zich af op een berg aan de westkust tussen Gort en Ennis. We slapen in tenten en zijn voornamelijk in het veld, bossen of bergen, eten biologisch, niet vegetarisch (maar is natuurlijk wel mogelijk), koken deels zelf als groep, bevinden ons vaak rond een vuur en halen water uit de bron. We leven die week zonder tijd, telefoons (wel met fototoestel) en internet en gaan terug naar de natuurlijke kern van ons bestaan. Door de kracht van je geest en je lichaam te combineren met de innerlijke rust die je in de natuur ervaart, kun je ‘alles’ bereiken.

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat elke dag uit een ochtend ritueel, een theoretische deel en een praktische deel, waarbij de thema’s ‘passies’ en ‘grenzen’ een rode draad vormen. We zullen dingen doen waar je blij van wordt, waardoor je uitgedaagd wordt, waardoor je aan het denken gezet wordt, en waardoor je geïnspireerd raakt. Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten, uit te dagen en getransformeerd weer terug te gaan?

 

Het programma start op zondag 23 mei (de aankomstdag) en eindigt op zaterdagochtend 29 mei (de vertrekdag). Ik ontmoet je graag op 23 mei om 13.00 uur op Dublin Airport, waar we als groep vertrekken richting Ennis.

Wat krijg je terug naast deze ‘life-changing experience’?

  • de transfer van Dublin naar Ennis en terug naar Dublin.
  • alle maaltijden en drinken
  • alle overnachtingen
  • een seminar hand-out
  • persoonlijke coaching indien nodig

Ben jij klaar voor een boost? Meld je dan nu aan!

Of wil je eerst meer weten? Kom dan naar één van de proefochtenden en laat je verrassen. Of bel me persoonlijk 06 14 75 25 10

Maximaal 8 deelnemers

0
beschikbaar
Item added to cart.
0 items - 0.00