fbpx
De Vuurboog
Mountainmen

Mountainmen 2023 Ierland

21 mei t/m 27 mei 2023

Ben je een man tussen de 35 en de 65 jaar en vraag je je wel eens af of je de rest van je leven wilt blijven doen wat je altijd gedaan hebt…….of dat je nu klaar bent voor een nieuwe uitdaging?

Wat zijn echt de dingen waar je voor warm draait? Wat vind je echt belangrijk? Wie ben je ….echt?

Je staat op een punt in je leven waarbij je het gevoel hebt dat er iets moet gebeuren om met plezier en voldoening verder te kunnen gaan met je leven……en er moet iets méér gebeuren dan een boek lezen of een workshopje volgen…….er moet iets fundamenteels veranderen.

Het is tijd om je leven een upgrade te geven zodat je weer met jeugdig vuur in je leven kunt staan. Je belangrijkste vraag is: Wat ga ik de komende 20 jaar doen?

21 mei t/m 27 mei

Het is tijd dat je weer een ontdekkingsreiziger wordt in je eigen leven……

Het programma ‘Mountainmen’ is bedoeld om je passies en je grenzen te ontdekken.  Een man voelt zich namelijk niet voldaan als hij zijn grenzen niet regelmatig uitdaagt…….en ook niet als hij niet doet wat hij echt belangrijk vindt. 

‘Mountainmen’ is een verdiepend programma bedoeld voor mannen die helderheid willen over wat ze de komende jaren met hun leven gaan doen. Waar word jij echt blij en gelukkig van? Wat vind jij echt belangrijk?…. en wat is jou doel hier echt op deze wereld?

‘Mountainmen’ daagt je uit om samen met andere mannen een inspirerende en verrijkende ervaring te hebben om een beter inzicht te krijgen in jezelf zodat je voor jezelf weet waar je voor gekomen bent.

….en dat op een prachtige, natuurlijke plek in Ierland.

Laat je uitdagen, je mentale en fysieke grenzen te ontdekken, je passie te hervinden en met dat zelfinzicht én met meer energie, terug te keren naar huis.

Stoer en inspirerend

‘Mountainmen 2023′ speelt zich af op een berg aan de westkust tussen Gort en Tulla. We slapen in tenten en zijn voornamelijk in het veld, bossen of bergen, eten biologisch, niet vegetarisch (maar is natuurlijk wel mogelijk), koken deels zelf als groep, bevinden ons vaak rond een vuur en halen water uit de bron. We leven die week zonder tijd, telefoons (wel met fototoestel) en internet en gaan terug naar de natuurlijke kern van ons bestaan. Door de kracht van je geest en je lichaam te combineren met de innerlijke rust die je in de natuur ervaart, kun je ‘alles’ bereiken.

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat elke dag uit een ochtend ritueel, een theoretische deel en een praktische deel, waarbij de thema’s ‘passies’ en ‘grenzen’ een rode draad vormen. We zullen dingen doen waar je blij van wordt, waardoor je uitgedaagd wordt, waardoor je aan het denken gezet wordt, en waardoor je geïnspireerd raakt. Ben jij klaar om jezelf te ontmoeten, uit te dagen en getransformeerd weer terug te gaan?

Het programma start op zondag 21 mei (de aankomstdag) en eindigt op zaterdagochtend 27 mei (de vertrekdag). 

Wat krijg je terug naast deze ‘life-changing experience’?

  • de transfer van Dublin naar Ennis en terug naar Dublin.
  • alle maaltijden en drinken
  • een seminar hand-out
  • persoonlijke coaching indien nodig

Ben jij klaar voor de uitdaging? Meld je dan nu aan!

Of wil je eerst meer weten? Kom dan naar één van de proefochtenden en laat je verrassen. Of bel me persoonlijk 06 14 75 25 10

Maximaal 8 deelnemers

1
beschikbaar