NLP Training

Herken je dit misschien? 

“Waarom is het toch zo lastig communiceren met hem, ik begrijp er niks van….”,  “Er wordt in dit bedrijf zo slecht gecommuniceerd, zo gaat het hier nou altijd”, of “ik heb het linksom, rechtsom, van boven en van onder geprobeerd maar ik krijg mijn boodschap niet over…….heel frustrerend”. Of je nou met je partner, je collega, je vriend, je buur, je kind of wie dan ook communiceert, het is allemaal mensenwerk en wanneer mensen communiceren gaat het meeste goed …..maar er is ook veel miscommunicatie. Wat zou het toch mooi zijn als dat een stuk soepeler zou verlopen. Hoe veel mooier zou de wereld zijn als er meer begrip voor elkaar is en misverstanden soepel zouden worden opgelost?

Oplossingen met NLP

Wat zou er gebeuren als jij het geheim van waarachtig communiceren zou kennen?…….Waardoor jij veel invloed hebt op de uitkomst. Wat zou het met jou doen als jij lastige situaties positief kunt beïnvloeden? NLP geeft je tools in handen die dit mogelijk maken zodat jij als mens kunt groeien en jij jezelf en de wereld om je heen positief kunt beïnvloeden. NLP maakt je bewust van wat er ‘onder de tafel’ gecommuniceerd word en hoe je dit ‘boven tafel’ krijgt om er iets constructiefs mee te doen.

Een mens IS een proces

Ik geloof dat een mens een ontwikkelingsproces is…..of je jezelf daar nou bewust van bent of niet. Wat zou er gebeuren als je dit proces kunt faciliteren door er meer uit te halen voor jezelf en anderen? Hoe zou jou leven en dat van anderen dan leuker, effectiever en liefdevoller worden?

NLP blijkt een heel effectieve manier om verandering en ontwikkeling te faciliteren. 

In de driedaagse NLP introductie krijg je een aantal praktische NLP-tools in handen waar je direct mee aan de slag kunt. Mijn motto is: Er zijn altijd meer oplossingen dan problemen.

×