de vuurboog anton van den heuvel

Vuur in 5 seizoenen

Vuur in 5 seizoenen

Wij hebben het verlangen om samen met jou buiten te zijn, te verbinden met elkaar in de natuur én magische momenten te creëren die echt blijven hangen.

Hallo, wij zijn Lobke en Anton en wij zetten graag inspirerende bijeenkomsten neer die de mens voeden.

Het concept:

Ons evenement vindt altijd plaats op een openlucht lokatie in de natuur rond de vuurplaats….en als het weer te uitdagend is hebben we een overdekte lokatie. Het contact hebben met onze natuurlijke omgeving vinden wij een sleutelelement.

De vuurplaats is dé plek waar al onze voorouders vele belangrijke sociale interacties en uitwisseling hadden om afstemming te vinden met alle leden van de stam. 

Een vast element in iedere editie is het bereiden van een maaltijd op open vuur. Er komen gedurende de verschillende editie’s diverse technieken langs hoe je vuur kunt gebruiken om eten te prepareren. We gebruiken uitsluitend biologische ingrediënten en de maaltijden zullen meestal vegetarisch zijn.

Voor en na het koken en de maaltijd zal er een activiteit/oefening/workshop zijn die verbinding, verdieping en meer gewaar-zijn brengt. Deze kunnen op verschillende bestaanslagen plaatsvinden; mentaal, fysiek, sociaal-emotioneel , spiritueel en energetisch. Het gaat om de essentiële voeding om ons lijf en zenuwstelsel weer in balans, rust en ontspanning te brengen . 

We hebben er af en toe een gast-trainer/docent bij die iets waardevols te bieden heeft.

Lobke van ‘Lobkes 5 seizoenen‘ brengt je graag in beweging met haar door de natuur geïnspireerde yogalessen, ze gebruikt het ritme van ons lichaam en doet energiewerk. In haar leven is gezonde voeding een rode draad.

Anton van ‘De Vuurboog’ is een natuurman en trainer/coach in hart en nieren en neemt je graag mee in het ‘buiten zijn’ om te verbinden met jezelf, elkaar en de natuur als groter geheel. Elke keer is het weer een nieuw verrassend avontuur om buiten te zijn.

Samen bereiden we een biologische maaltijd op het open vuur van de vuurplaats.

Voeding, yoga, earthing, sharing circle, muziek, ademen en verhalen zijn elementen die we in de bijeenkomsten verwerken.

Het programma op 29 sept :
– 16.00 uur:  yoga
– 17.30 start met koken.
– 19.00: lekker eten.  (Je neemt zelf eetgerei en een mok mee)
– 20.00 uur: Sharing Circle. 
– 22.00 uur: opruimen en naar huis.

Data

– Vrijdag 29 September

– Zaterdag 21 oktober VOL

– Vrijdag 24 November

– Zaterdag 22 December 

Locatie

Een mooie natuurlocatie in Lelystad

Kosten

€ 55,- pp per keer

De prijs is inclusief

  • begeleiding
  • avondeten
  • thee + versnapering

max deelnemers

Het  maximaal aantal deelnemers is 12.

Tijden

Je bent welkom om 16:00 uur, we sluiten rond 22:00 weer af.

Houd mij op de hoogte

NTI NLP Gilde Professionals

 © Anton van den Heuvel 2022

×